Anmeldelser

“Jeg vil benytte Facebook siden til at sende dig et stort tak, Betina, for en helt igennem fantastisk behandling, og vil til enhver tid anbefale dig. Min datter har været i et rigtig godt forløb ved dig, og “Patina, zoneterapigen, er bare så sød, mor – skal jeg snart derhen igen?!” Tænker også billedet bekræfter din stjerneplads.”

“Kære Betina, nu har vores skønne Lucas i det meste af 2018, været klient hos dig . Noget af det bedste vi har kunne gøre for ham.
Lucas har fået meget nemmere ved at takle sine følelser og tanker. Kombination af Bach-dråber og zoneterapi, har været super godt for ham.
At han er nået der til, hvor han er i dag. Smilende og glad, samt en større selvtillid hænger meget sammen med den følelse af velvære og forståelse han møder ved dig.
Kan varmt og med et smilende hjerte anbefale Bettina, som zoneterapeut.
Kærlig hilsen fra Lucas og mor” 

“Jeg har været igennem et længere forløb hos Betina.
At det blev langt skyldes, at jeg gennem hele livet har overhørt alle kroppens signaler og bare knoklet videre og oveni har jeg i mange år døjet med stofskifte sygdom, men også på dette område kan Betina rådgive til perfektion. 
Betina har med sit tålmodige sind arbejdet på mit projekt med zoneterapi, Nada, bars og Bachs blomstermedicin. Betina fandt hurtigt ud af, hvad der virkede bedst på lige netop min krop. Oveni har vi haft mange samtaler om kostens betydning, psyken, hvordan man har det med mere, sådan at behandlingen hele tiden er tilpasset ens personlighed, så stress ikke får fat i en. Nu er jeg så langt, at jeg starter på Betina’s kostplan og skal stå på egne ben. For min egen skyld og for ikke at falde tilbage i det dårlige mønster, så vil jeg naturligvis forsat få Betinas behandlinger. Jeg ved, at man altid kan regne med hendes støtte. Nu er mit lange forløb gået over i vedligeholdelse. Jeg vil give Betina de varmeste anbefalinger og sige 1000 TAK for det hele.”
 

“Intet mindre end fantastisk. 2 behandlinger hos Betina, og min 14 årige søn er tilbage på sporet. Efter et langt og opslidende sygdomsforløb, trængte han til ro i krop og sjæl. Fantastisk at komme hos Betina, og hun forstår at møde det enkelte menneske på deres niveau.”

” Tog kontakt til Betina eftersom vi i 2 år ikke var kommet videre. Vi har været igennem diverse undersøgelser på sygehuset med vores datter pga. utallige blærebetændelser. Men ingenting som konkret hjalp. Hun kom i forebyggende behandling, men fik stadig symptomer på blærebetændelse. Vores datter var meget psykisk belastet og frustreret over alt dette. Det var hårdt ikke at kunne være som de andre, men dagligt have smerter. Så kontaktede vi Betina for at prøve alternativ behandling. Hun startede op med Zoneterapi. Hun fik Nada og Bach dråber, og Betina tog nogle snakke med hende omkring, hvad der fyldte i hovedet. Vores datter kunne ikke se lyset for enden af tunnelen. Det fyldte mere, end vi forældre troede. Men med hjælp fra Betina, har vi fået justeret nogle ting, som har hjulpet vores datter til at få det meget bedre. Vi har om nogen fundet ud af, at det fysiske hænger sammen med det følelsesmæssige. Vi kan kun anbefale Betina. Hun kan noget specialet og har hjertet på rette sted. Af hjertet TAK!”

“Jeg er kommet hos Betina nogle gange i forbindelse med et ‘sukker-forløb’. Hun formår HVER gang at give mig en ro indeni, og det kræver ellers sit. Hun er dygtig, nærværende og grundig og har gjort mig bevidst om flere ting, ligesom hun ofte har en anden indgangsvinkel, som efterfølgende giver eftertænksomhed. Fortsæt dit gode arbejde – du kan hjælpe mange.”

“Vores lille datter har haft kolik og fik zoneterapi ved Betina to gange og det hjalp.  5 stjerner her fra.”

“Mit bedste tilflugtssted, hvor håndbremsen kan trækkes og muligheden for at slappe af og blive fyldt op på kontoen for indre ro og balance – TAK.”

“Min varmeste anbefaling. Tusind tak for en afslappende massage i hyggelige omgivelser. Betina formår at skabe ro og nærvær, og så er hun særdeles behagelig at være samme med. Ren egenomsorg, velvære og dygtighed samlet på ét sted.”

“Det hyggeligste sted samtidig med at Betina er top professionel. Jeg kommer der fast til zoneterapi- men har også prøvet en Bach konsultation og er super glad for begge dele.”

“Det er altid rart at komme hos Betina, hun er meget dygtig og jeg har det altid dejligt efter et besøg hos hende. Bach’s dråber har også hjulpet mig igennem en eksamen. Hun får de bedste anbefalinger af mig.”

“Jeg har nu fået 5 behandlinger for hedeture. Det har minimeret antallet og gjort at jeg nu kan sove om natten. Det kan varmt anbefales.”

“Dejlig klinik. Jeg kan varmt anbefale Betina, hun er en dygtig behandler. Jeg har fået zoneterapi og wellness massage, og min 3 årige datter nyder også godt af Betinas zoneterapi.”

“Super zoneterapi behandling, ren terapi for krop og sjæl, dejlig rolig og behagelig omgivelser og professionel behandling. Længe siden jeg har følt mig så afslappet. Kan varmt anbefales.”