Anmeldelser

Anmeldelser

“Jeg vil benytte Facebook siden til at sende dig et stort tak, Betina, for en helt igennem fantastisk behandling, og vil til enhver tid anbefale dig. Min datter har været i et rigtig godt forløb ved dig, og “Patina, zoneterapigen, er bare så sød, mor – skal jeg snart derhen igen?!” Tænker også billedet bekræfter din stjerneplads.”

“Jeg er kommet hos Betina nogle gange i forbindelse med et ‘sukker-forløb’. Hun formår HVER gang at give mig en ro indeni, og det kræver ellers sit. Hun er dygtig, nærværende og grundig og har gjort mig bevidst om flere ting, ligesom hun ofte har en anden indgangsvinkel, som efterfølgende giver eftertænksomhed. Fortsæt dit gode arbejde – du kan hjælpe mange.”

“Vores lille datter har haft kolik og fik zoneterapi ved Betina to gange og det hjalp.  5 stjerner her fra.”

“Mit bedste tilflugtssted, hvor håndbremsen kan trækkes og muligheden for at slappe af og blive fyldt op på kontoen for indre ro og balance – TAK.”

“Min varmeste anbefaling. Tusind tak for en afslappende massage i hyggelige omgivelser. Betina formår at skabe ro og nærvær, og så er hun særdeles behagelig at være samme med. Ren egenomsorg, velvære og dygtighed samlet på ét sted.”

“Det hyggeligste sted samtidig med at Betina er top professionel. Jeg kommer der fast til zoneterapi- men har også prøvet en Bach konsultation og er super glad for begge dele.”

“Det er altid rart at komme hos Betina, hun er meget dygtig og jeg har det altid dejligt efter et besøg hos hende. Bach’s dråber har også hjulpet mig igennem en eksamen. Hun får de bedste anbefalinger af mig.”

“Jeg har nu fået 5 behandlinger for hedeture. Det har minimeret antallet og gjort at jeg nu kan sove om natten. Det kan varmt anbefales.”

“Dejlig klinik. Jeg kan varmt anbefale Betina, hun er en dygtig behandler. Jeg har fået zoneterapi og wellness massage, og min 3 årige datter nyder også godt af Betinas zoneterapi.”

“Super zoneterapi behandling, ren terapi for krop og sjæl, dejlig rolig og behagelig omgivelser og professionel behandling. Længe siden jeg har følt mig så afslappet. Kan varmt anbefales.”