Aventurin Gul

Den gule Aventurin fremmer målrettethed, samt giver en fysisk, intellektuel og følelsesmæssig fleksibilitet. Stenen hjælper os med at give slip på en del af den vrede vi holder på, så vi kommer i et bedre humør. Den formindsker alle de negative følelser, så man lettere kan komme gennem dagen med et smil, og den skaber jordforbindelse, stabilitet samt støtte. Aventurinen kan give et kærligt klap på skulderen, når man har allermest brug for det.

Stenens energi er opløftende og energigivende, især når det handler om den mentale energi, altså dine tanker. Den hjælper dig med at slippe hjerneaktiviteterne, så der igen kan komme harmoni i krop og sind.

Gul Aventurin hjælper dig, så du kan hvile trygt i dig selv og få lidt fred for dine tanker, som ellers kommer til at styre din dag. Den er god til travle dage eller dage, hvor du ikke kan tage dig sammen til at få lavet noget, fordi hjernen hele tiden kører på højtryk.

Har du problemer med at sove om natten på grund af tanker, så brug denne sten under hovedpuden. Den arbejder især på Hara, Solar plexus og Hjerte chakraerne. Er du ved at være der, hvor du skal til at åbne dit hjerte noget mere, men hele tiden bliver forstyrret af dine tanker, så er denne sten en rigtig hjerte-åbner.

Gul Aventurin anvendes i behandling af lever, milt og bugspytkirtel. Den dæmper sultfornemmelsen og er god ved stress.

Pris: Poleret sten 1-2 cm. 20kr.