Azurit

Azurit er kendt som himlens sten, og bruges til clairvoyance. Den bringer klogskab og følsomhed, og den fremmer den kreative kunnen og fjerner enhver rådvildhed og vaklen. Stenen kan hjælpe dig af med de inderste og urolige tanker:
Hold Azuriten i hånden og ønsk at alle dine bekymrende tanker skal forsvinde. 

Azurit letter den psykosomatiske forståelse af effekten af hjernens og følelsernes virkning på kroppen. Den løsner gamle blokeringer i kommunikation og stimulerer hukommelsen. Azurit udfordrer dit syn på virkeligheden og giver slip på programmerede systemer for tro, så du kan bevæge dig ud i det ukendte uden frygt, og derved opnå dybere indsigt og en ny virkelighed.

Følelsesmæssigt klarer Azurit stress, bekymringer, sorg og tristhed, og den lukker mere lys ind i følelserne. Den forvandler frygt og fobier, og den bibringer en forståelse af, hvorfor de opstod oprindeligt. Den beroliger dig, hvis du taler meget på grund af nervøsitet.

Azurit anvendes ved strubeproblemer, gigt og ledproblemer. Den hjælper ved problemer med nyrer, galdeblære, milt, skjoldbruskkirtel, lever, tænder og hud. Den fremmer udvikling af fostret i livmoderen. Azurit har en speciel resonans med hjernen og mentale processer (derfor god ved stres, skader på hjernen, og forstyrrelser i hjernen). God ved kemoterapi og afgiftning. En god sten til ADHD og ADD.

Azurit er kraftfuld sammen med Malakit.

Pris: Poleret sten 1 cm. 100kr. /Rå sten 3-4 cm. 100kr.