Bach konsultation

En Bach konsultation hos mig er en spændende rejse ind i dig selv. Du bliver klogere på, hvilke følelser der ikke er i balance, og du får overblik over, hvad der fylder i tankerne.

Vi taler kun om de emner, som du bringer frem i samtalen. Jeg spørger ind til det du fortæller, men ikke som i terapi – kun for at finde frem til de følelser, der ligger bag, så vi sammen kan vælge de remedier, der kan hjælpe dig.

Jeg bruger tavlen for at gøre det visuelt for dig, hvad der fylder i tankerne. Det oplever mine klienter som en stor hjælp og det giver ro i tankerne allerede inden, de tager herfra.

Jeg har tavshedspligt og du vil hurtig føle dig tryg, så du tør at fortælle om det, der fylder.

Når vi sammen har fundet frem til de følelser, der er ude af balance, blander jeg en flaske med remedier, som du får med hjem. Flasken holder ca. til 3 ugers brug ved anbefalet dosis (4 gange 4 dråber dagligt). Derefter aftaler vi, om vi skal ses til en opfølgende samtale og opfyldning af ny flaske, eller om du blot ønsker at få flasken fyldt op uden en samtale.

Du har også mulighed for at få en telefonkonsultation eller konsultation via mail.

Når det er børn, der skal have Bach terapi, afhænger det af barnets alder, hvorvidt jeg inddrager dem i samtalen. Ellers tager jeg en afklarende samtale med forældrene. Det er af hensyn til barnet, så barnet ikke får en oplevelse af at være “forkert.”

Jeg er uddannet Bachterapeut fra Den internationale Bachterapeut uddannelse og registreret i The Bach Foundation, England.
Som registreret Bachterapeut har jeg gennemgået de officielle kurser og har underskrevet Bach Fondens etiske regler.