Betina Junker

Jeg er uddannet zoneterapeut i 2006 fra Institut for alternative sundhedsuddannelser. Jeg er medlem af foreningen, Forenede Danske Zoneterapeuter, FDZ og desuden registreret alternativ behandler, RAB godkendt. Som registreret alternativ behandler, lever jeg op til de krav, der er til bl.a. efteruddannelse.

Se evt. mere på FDZs hjemmeside:

http://www.fdz.dk/find-en-terapeut/vaelg-den-rigtige-terapeut/registreret-alternativ-behandler/

Jeg er desuden under uddannelse til akupunktør indenfor TCM. Traditionel Kinesisk Medicin er baggrunden for alt mit arbejde.

Jeg befinder mig godt i den alternative verden, hvor jeg kan få lov til at bruge min intuition. Jeg har en stor forståelse for og indlevelse i andre mennesker, som gør, at jeg hurtigt fornemmer dig, og hvad du har behov for.

Jeg har en sundhedsfaglig uddannelse, og jeg har bl.a. arbejdet med pleje af ældre, syge og døende.

Jeg har ligeledes en socialfaglig uddannelse, og har arbejdet med forskellige målgrupper indenfor beskæftigelsesområdet. Jeg har derfor en solid baggrund indenfor samarbejde, kommunikation og koordinering.

Jeg har en ledelsesmæssig baggrund, som gør mig til et struktureret menneske. Erfaringerne bruger jeg også i mit virke som selvstændig.

Jeg har arbejdet i frivillige foreninger med bl.a. samtaleforløb og støtte til efterladte efter selvmord.

Min uddannelsesbaggrund og min erhvervserfaring gør, at jeg er rustet til at være i svære situationer og samtaler. Jeg har stor erfaring med at arbejde med mennesker i forskellige sammenhænge, og jeg får hurtigt skabt et rum, hvor du kan føle dig tryg.