Betina Junker

Jeg er uddannet zoneterapeut i 2006 fra Institut for alternative sundhedsuddannelser. Jeg er medlem af foreningen, Danske Zoneterapeuter, og desuden registreret alternativ behandler, RAB. Som registreret alternativ behandler, lever jeg op til de krav, der er til bl.a. uddannelse, efteruddannelse og god klinisk praksis.

Jeg er under uddannelse til akupunktør indenfor traditionel kinesisk medicin, som er baggrunden for alt mit arbejde.

Jeg befinder mig godt i den alternative verden, hvor jeg kan få lov til at bruge min intuition. Jeg har en stor forståelse for og indlevelse i andre mennesker, som gør, at jeg hurtigt fornemmer dig, og hvad du har behov for.

Jeg har både en sundhedsfaglig og en socialfaglig uddannelse, og har arbejdet med mennesker i meget vanskelige livssituationer med bl.a. misbrug, psykiske lidelser og svære fysiske sygdomme. Jeg har derfor en solid baggrund indenfor pleje og omsorg for andre mennesker.

Min uddannelsesbaggrund og min erhvervserfaring gør, at jeg er rustet til at være i svære situationer og samtaler. Jeg har stor erfaring med at arbejde med mennesker i forskellige sammenhænge, og jeg får hurtigt skabt et rum, hvor du kan føle dig tryg.