Calcit Orange

Orange Calcit er en energibooster. Den hjælper med at balancere følelser, fjerner frygt og overvinder depression, sløvhed eller inaktivitet. Orange Calcit hjælper dig med at skabe nye og innovative strategier og løse problemer, samt overvinde stagnation. Den hjælper med at se omstændighederne fra en anden synsvinkel, opmuntrer dig til at se løsninger ud fra gamle mønstre og tidligere opførsel. Orange Calcit resonerer med en energisk vibration og tilskynder tillid. Dette er en glimrende sten til dem, der er involveret i kreative bestræbelser, fordi den letter “inspirerende Aha-øjeblikke”.

Orange Calcit kan være nyttig til helbredelse af følelsesmæssige problemer i forbindelse med seksualitet, kreativitet og fri vilje. Den stimulerer den fysiske krop, såvel som seksuelle og kreative energier. Orange Calcit resonerer med opløftende energier – “som en solstråle” der tilskynder varm, flydende bevægende energi og cirkulation. Den fjerner blokeringer fra meridianbanerne. Orange Calcit er et fremragende krystalværktøj til dem der oplever skam eller sociale fobier.

Orange calcit balancerer det endokrine system og balancerer hormonerne. Den kan også være nyttig ved, galdeblæren, fordøjelsessystemet og tarmlidelser såsom irritabel tarmsyndrom (IBS).

Pris: Poleret sten 2-3 cm. 25kr.