Citrin Ægte

Ægte Citrin har en opløftende energi, samtidig med at den viser os alle aspekter af vores liv. Den har også energier, der bringer held, velstand og lykke, som kan forekomme på helt uventede måder. Hvis du arbejder med denne sten, er succes og velstand inden for rækkevidde og det er ikke uden grund at den kaldes en “Succes sten”. Det siges, at den skaber direkte succes og overflod på alle områder, specielt i erhvervslivet.

Ægte Citrin er en fabelagtig sten til at bekæmpe negative energier af enhver art. Den er nyttigt som et værktøj til at rydde op i uønskede energier fra omgivelserne.

Familie problemer forårsaget af negative energier kan også ryddes med denne sten. Ægte Citrin er også en sten, der bringer håb. Den optager ikke negative energier fra omgivelserne, og skal derfor aldrig renses. Da Citrin kan fjerne negative energier og påvirkninger fra vores aura, er den meget nyttigt ved meditation, psykisk bevidsthed og åndelig udvikling. Den vil bringe åndelig og psykisk vækst.

På det mentale område, giver den klarhed, tillid og viljestyrke. Da citrin bringer selvtillid samt positiv energi, kan den også bruges til at fjerne frygten for at blive dømt af andre. Det er en glædessten, der kan være med til at opløfte depression, vrede og irrationelle humørsvingninger, selvdestruktive tendenser, traumer og sorg.

Den har en særlig gavnlig virkning på fordøjelsen, mave området, mareridt, andre søvnforstyrrelser, skjoldbruskkirtel, den almene sundhedstilstand, hjerte, nyrer, lever, muskler, kredsløbssygdomme, vævsregenerering, immunsystemet, diabetes, og fibromyalgi.

Citrin har også ry for at være god til at fjerne giftstoffer, og overvinde afhængighed. Sensualitet og seksualiteten kan også blive forstærket af citrinen. “

Pris: Poleret sten 1 cm. 20kr.