Dolomit Rød

Dolomit Rød får dig ned på jorden. Den styrker din jordforbindelse og giver dig følelsen af tryghed. Den har en meget stærk indflydelse på din krop og på dit sind, og den gør dig bevidst om, at du er en sjæl, der i øjeblikket bor til leje i en krop.

Rød Dolomit gør dig også opmærksom på, at dine tanker kommer til udtryk på forskellig vis gennem din krop.
Den stimulerer dig til at se at alt, hvad der foregår i din bevidsthed, nødvendigvis må omsættes gennem din krop for at blive til personlige erfaringer. Du bliver kort fortalt gjort opmærksom på, at kroppen er et redskab, der styres af dine tanker og følelser. Derfor bliver du opmærksom på vigtigheden af at behandle din krop godt med sund kost, motion og positive tanker.
Den røde dolomit opløser alt det gamle skidt, fortidens sårede følelser, der har sat sig som spændinger og smerter i ryggen. Den hjælper dig med at gøre op med disse følelser, acceptere dem og rumme dem uden smerter.
Denne sten arbejder på alle spændingstilstande og smerter på bagsiden af kroppen. Den virker afslappende og lindrende på muskulaturen i ryggen og på problemer med og omkring rygsøjlen.

Pris: Poleret sten 2-3 cm. 20kr.