Flourit Lilla

Lilla Fluorit siges at absorbere og neutralisere negative vibrationer. Den bør være i alle rum i hjemmet. Flourit er kendt for at øge koncentrationen og hjælpe i beslutningsprocesser.
Den kan anvendes med andre sten, og til at give energi i hele kroppen samt øge koncentrations-evnen. Stenen absorberer negative energier fra vores miljø, renser aura og chakraer, samtidig beskytter den os mod psykiske påvirkninger.

Lilla Flourit stimulerer det tredje øje, hvilket bringer visdom og magt. Den øger mystiske bevidsthedstilstande, og kan fremme åndeligt syn. Den er nyttigt for knoglerne, knoglemarven, og rygsøjlen. Stenen bør lægges direkte på smertefulde områder eller alternativt på rygsøjlen, i op til 20 minutter.

Lilla Flourit beskytter blodkarrene mod fedt-ophobning og kolesterol aflejringer. Den modvirker også problemer som knogleskørhed, slidgigt og gigt. Den hjælper med astma og infektioner. Man mener, at stenen kan være en fremragende kur mod senilitet. Den afbalancerer kropslige energier og fremmer indre harmoni og ligevægt. Den fjerner også stress og negativ energi, og kan bruges til at reorganisere og bringe orden i hele organismen. Den kan også arbejde med hud relaterede problemer. Alle farver i Flouritten er i stand til, med held at bekæmpe visse begyndende faser af cellulær dysfunktion. I kombination med bjerg-krystal, kan du bruge Flourit til at arbejde med de berørte områder af kroppen.
Flourit bør renses ofte på grund af sin bemærkelsesværdige evne til at absorbere negative energier. Den SKAL rengøres mindst en gang om ugen, og hvis den anvendes i healing eller selvhealing, efter hver session. Den kan rengøres ved hjælp af rindende vand i flere minutter. Bagefter skal den udsættes for sollys for at blive opladet.

Pris: Poleret sten 1-2 cm. 20kr.