Zoneterapi og fødsel

Er du tæt på terminsdato eller er du gået over tid?

Du kan få sat fødslen naturligt i gang med zoneterapi. Fødslen går i gang, når din krop og dit barn selv er helt klar til det. Det er helt normalt, at fødslen ikke går i gang på terminsdatoen.

Igangsættelse

Det er muligt at vække dit hormonsystem og sætte fødslen naturligt igang med zoneterapi. Hvis du er utålmodig og gerne vil forsøge at vække kroppen lidt lige omkring termin, så er en behandling med fokus på fødsel som regel tilstrækkeligt. Hos mig kan du dog ikke få hjælp til igangsættelse af fødslen før din terminsdato, da jeg er tilhænger af, at kroppen og barnet skal være klar.

Under behandlingen trykker jeg på punkter, som vil sætte fødslen i gang uden kunstig ve-stimulerende medicin. Dog skal din krop og dit barn være klar til det. Jeg stimulerer punkter under fødderne og på kroppen. En behandling kan udløse plukkeveer, hvilket er helt naturligt og tegn på, at fødslen er nært forestående.

Risikoen for at blive sat i gang kunstigt mindskes væsentligt, når du får zoneterapi jævnligt igennem graviditeten. Det er bl.a. fordi zoneterapi effektivt hjælper med at berolige og løsne din krop, samtidig med at dit hormonsystem vil arbejde så optimalt som muligt.

Efter en igangsættende behandling

Når du forlader klinikken, beder jeg dig gå en længere tur. Mens du går, vil du sandsynligvis mærke en murren og tyngde i underlivet, Det kan være det første tegn på, at din fødsel snart går i gang naturligt.