Fordøjelsen

Zoneterapi er kendt for at have en positiv effekt på fordøjelsesproblemer. Forskning har vist at zoneterapi er effektiv ved bl.a. Candida, irriteret tyktarm, Colitis Ulcerosa, mavesår, og kronisk forstoppelse.

Mange helbredsgener har direkte forbindelse til en dårligt fungerende tarm. I tarmen findes naturligt forekommende tarmbakterier (tarmflora), som bl.a. er afgørende for vores immunsystem. Sukker, dårligt fedt, for få kostfibre og for meget alkohol er ødelæggende for vores tarmflora. Det samme gør sig gældende for stress, dårlig søvn og inaktivitet. Antibiotika kan desuden også hurtigt sabotere vores tarmflora. Derfor gør jeg meget ud af, at tarmsystemet skal have de bedste betingelser, så dit helbred kan bedres.

Stadig mere forskning tyder på, at en sund tarmflora kan beskytte mod type 2- diabetes, overvægt, leddegigt, tyktarmskræft, Chrons sygdom, colitis, ulcerosa, angst, depression, autisme og alzheimers.

Zoneterapi kan aktivere eller berolige de organer, der er involveret i fordøjelsen. Med zoneterapi sker der en afbalancering af din krop, og zoneterapi hjælper din krop med at behandle sig selv.

Kost og kosttilskud er en vigtig faktor ved fordøjelsesproblemer. Udover kosten har dine tanker og evt. stress ligeledes en stor indflydelse.