Krystaller og energi

Jeg sælger krystaller i min klinik. Du kan bestille krystaller via mail og få dem tilsendt. Du har også mulighed for at besøge mig og se eller købe krystaller. Dette vil altid kræve en forudgående aftale, da jeg har behandlinger i løbet af dagen.

Jeg anvender ikke krystaller i mine behandlinger. Krystaller kan ikke anvendes som enkelstående redskaber til helbredelse. Det er energiværktøjer, som kan støtte dig i diverse processer, når du sætter intentioner for det.

Energiarbejde er en personlig proces, der fokuserer på enten balancering, harmonisering eller neutralisering af energier. Det gælder fysiske energier, så som livsenergien i kroppen, såvel som de mentale energier – dine følelser m.m.
Krystaller er de mest perfekte energiredskaber fra moder jord, fordi deres energier og vibrationer er de mest stabile. De giver de dig et konstant energi flow at arbejde med. Hver krystal er skabt af mineraler, der har sine helt egne egenskaber og vibrationer. Det betyder at du bare med få krystaller kan få en hel værktøjskasse med redskaber, der støtter dig, uanset hvad der sker eller hvad du går igennem.