Jaspis Breccie

Jaspis Breccie giver ro og overblik. Derfor er den også rigtig god, hvis du føler, at din krop er stresset. Ikke kun mentalt stresset, men den stress din krop kan opleve, når vi udvikler os spirituel. Sjælevæsner der arbejder med deres egen spirituelle udvikling, vil for hvert trin opleve en energimæssig frekvens stigning, som kroppen ikke er vant til, men som den pludselig får adgang til. Det er denne energi frekvens, der kan stresse kroppen – og her vil Jaspis Breccie understøtte og hjælpe med tilvænning til den nye energifrekvens. Den ro den skaber i immunforsvaret gør, at kroppen ikke vil opleve frekvensen som farlig, men acceptere den og lade den blive en del af helheden.
Så en absolut ”Must have”, hvis du arbejder med din egen spiritualitet.

Jaspis Breccie har en meget positiv effekt på destruktive og selvdestruktive tanker og handlemønstre. Stenen er altid blevet tilskrevet stærke magiske og helbredende kræfter. Den hjælper dig til at være intellektuelt fokuseret, centreret og koncentreret.

Fysisk virker den smertestillende. Den er især god mod mavesmerter. Stenen anvendes ved behandling af tarmsygdomme. Virker udrensende.

Pris: Poleret sten 1-2 cm. 20kr. /Hjerte 70kr.