Jaspis Landskab

Jaspis Landskab giver format og harmoni, kreativitet og fremgang. Den giver forståelse for det ukendte og fremgang i forretningsøjemed og medvirker til en udvikling, der vil føre til yderligere fremgang og vækst.

Stenen har i mange kulturer været brugt til forståelse af natur og klimaet. Den er nøjagtigt tunet ind på jordens elektromagnetiske felter og energi systemet. Den virker beskyttende og styrker harmoni og kreativitet samt initiativ. Den lader skjulte følelser komme til overfladen for at heales.

Jaspis Landskab healer kroppen ved skade, langtidssygdom eller hospitalsindlæggelse Den giver gradvist mere styrke og fornyet vitalitet, samtidig med at den bringer forståelse og evnen til at gennemgå frustrerende og smertefulde oplevelser.

Den hjælper med rygestop. Den udrenser skadelige toksiner og nedsætter cravings. Stenen styrker frugtbarhed og ved graviditet. Den styrker også nyrer, mave og organer og afbalancerer mineralerne i kroppen. Den kan hjælpe ved prostata, kronisk forstoppelse og ønske om vægttab.

Pris: Poleret sten 1-2 cm. 20kr.