Kost og sundhedsvejledning

I min klinik oplever jeg, hvordan en kost og sundhedsvejledning kan hjælpe mennesker tilbage på sporet i forhold til et bedre helbred. Min tilgang til kosten er som mine behandlinger holistisk. Det betyder, at jeg kigger hele vejen rundt om mennesket. Det nytter fx ikke noget at ændre kosten, hvis man lever et liv med for meget stress og for lidt søvn. Derfor starter jeg altid med en grundig gennemgang af nuværende livsstil.

Den rette kost kan dels opbygge, styrke, forebygge og helbrede. Det er vigtigt at understrege, at vi er individuelle, og hvad der er god kost for ét menneske, måske kan være problematisk at indtage for et andet menneske. Det kan bl.a. afhænge af, om man har nogle helbredsproblematikker, hvor det kan være gavnligt i en periode at udelukke bestemte fødevarer fx mælk eller gluten. Afhængig af hvilke helbredsgener du har, vil det være individuelt, hvordan din kostplan skal se ud. Måske ønsker du hjælp til vægttab, så vil den kostplan også være anderledes. Det er vigtigt for mig, at kostplaner skræddersyes til det individuelle behov.

Mange helbredsgener har direkte forbindelse til en dårligt fungerende tarm. I tarmen findes naturligt forekommende tarmbakterier (tarmflora), som bl.a. er afgørende for vores immunsystem. Sukker, dårligt fedt, for få kostfibre og for meget alkohol er ødelæggende for vores tarmflora. Det samme gør sig gældende for stress, dårlig søvn og inaktivitet. Antibiotika kan desuden også hurtigt sabotere vores tarmflora. Derfor gør jeg meget ud af, at tarmsystemet skal have de bedste betingelser, så dit helbred kan bedres.

Stadig mere forskning tyder på, at en sund tarmflora kan beskytte mod type 2- diabetes, overvægt, leddegigt, tyktarmskræft, Chrons sygdom, Colitis, Ulcerosa, angst, depression, Autisme og Alzheimers.

Jeg er uddannet ADHD-sundhedsvejleder hos Karen Nørby. https://www.karennorby.dk/

Jeg afslutter uddannelse som kost- og sundhedscoach hos Henriette Søvind i efteråret 2020. https://henriettesoevind.dk/uddannelser/kostvejlederuddannelsen

Desuden har jeg tilegnet mig en stor viden om kost og kosttilskud via min uddannelse til Zoneterapeut.

Kost og sundhedsvejledning 1:1 Mine konsultationer er en individuel vejledning, hvor jeg stiller dig en del spørgsmål omkring helbred og livsstil. Det giver mig et godt overblik over din situation, så jeg kan vejlede dig bedst muligt, for at du kan nå dit mål.

Formålet med en konsultation hos mig er:
At du får hjælp til at ændre din kost og livsstil suppleret med relevante kosttilskud, så du kan opnå det, du ønsker. Det kan både være vægttab, men også et ønske om at få et bedre helbred.

En kost og sundhedsvejledning er til dig som har…
• Fordøjelsesproblemer
• Astma, allergi
• Eksem, Acne og andre hudproblemer
• Vægtproblemer
• Blodsukkerproblemer
• Hormonelle ubalancer, ufrivillig barnløshed eller gener ifm. overgangsalderen
• Autoimmune sygdomme som psoriasis, leddegigt, Hashimotos
• Stofskiftelidelser
• Hovedpine og migræne
• Hjertekarsygdomme
• Smerter, slidgigt eller Fibromyalgi
• Lav energi
• Stress, depression eller dårligt humør
• ADHD, Autisme

En kost og sundhedsvejledning vil bidrage med, at du kan… • Tilberede mad, som passer til dig og din krop
• Få det bedre med dine ubalancer eller din sygdom
• Få styr på eventuelle vægtproblemer
• Få mere livskvalitet, energi og overskud i din hverdag

Kost og sundhedsvejledning 1:1 uden opfølgning:
En kost og sundhedsvejledning tager 1½-2 timer. Jeg spørger grundigt ind til dine ubalancer eller din sygdom, ønske om vægttab, din fordøjelse, immunforsvar, intolerancer, energiniveau, din psyke, søvn, motionsvaner, livsstil og kostvaner. Det giver mig et godt billede af dig og din situation. Du bliver vejet, målt, får målt dit blodtryk og blodsukker. Herefter rådgiver jeg om sammensætningen af din kost og eventuelle kosttilskud. Du vil efterfølgende få fremsendt materiale pr. mail, da jeg skræddersyer alle anbefalinger til hver enkelt. Det er ligeledes individuelt, om man ønsker en plan, som man selv vil følge, eller om det skal tage udgangspunkt i en ændring for hele familien. Når du får tilsendt dit materiale, kan du gå i gang. Der er ingen opfølgning, men mulighed for løbende kontakt ved tvivlsspørgsmål.

Pris: 995kr.

Kost og sundhedsvejledning 1:1 med opfølgning:
Ud over den indledende samtale, består dette tilbud af 2 opfølgninger/vejledninger gennem 3 måneder. Første vejledning foregår som beskrevet under kost og sundhedsvejledning uden opfølgning. Herefter kommer du igen efter ca. 1 måned til en times opfølgning. Her taler vi om, hvordan du har det, og hvad der er sket af forbedringer. Anbefalinger og kosttilskud justeres eventuelt. Du har også mulighed for at stille alle dine spørgsmål. Efter yderligere 1 måned afsluttes forløbet med en opfølgning på en time, hvor vi taler om, hvad du gør fremadrettet.

Pris: 1495kr.

Kost og sundhedsvejledning vægttab 1:1 med opfølgning: (4 uger) En opstartssamtale, hvor jeg spørger grundigt ind til dine ubalancer eller din sygdom, ønske om vægttab, din fordøjelse, immunforsvar, intolerancer, energiniveau, din psyke, søvn, motionsvaner, livsstil og kostvaner. Det giver mig et godt billede af dig og din situation. Du bliver vejet, målt, får målt dit blodtryk og blodsukker. Herefter rådgiver jeg om sammensætningen af din kost og eventuelle kosttilskud. Du vil efterfølgende få fremsendt materiale pr. mail, da jeg skræddersyer alle kostplaner og anbefalinger til hver enkelt. Efter 2 uger afholdes en kort telefonisk opfølgning. Forløbet afsluttes efter 4 uger med en opfølgning, måling og vejning. Der er mulighed for løbende kontakt ved tvivlsspørgsmål. Herefter fortsætter du din vægttabsrejse på egen hånd.

Pris: 1295kr.

Kost og sundhedsvejledning vægttab 1:1 med opfølgning: (8 uger) En opstartssamtale, hvor jeg spørger grundigt ind til dine ubalancer eller din sygdom, ønske om vægttab, din fordøjelse, immunforsvar, intolerancer, energiniveau, din psyke, søvn, motionsvaner, livsstil og kostvaner. Det giver mig et godt billede af dig og din situation. Du bliver vejet, målt, får målt dit blodtryk og blodsukker. Herefter rådgiver jeg om sammensætningen af din kost og eventuelle kosttilskud. Du vil efterfølgende få fremsendt materiale pr. mail, da jeg skræddersyer alle kostplaner og anbefalinger til hver enkelt. Efter 2, 4 og 6 uger er der opfølgning, måling og vejning. Forløbet afsluttes efter 8 uger med en opfølgning, måling og vejning. Der er mulighed for løbende kontakt ved tvivlsspørgsmål. Herefter fortsætter du din vægttabsrejse på egen hånd eller nyder at du er i mål.

Pris: 2195kr.

Når du vælger en kost og sundhedsvejledning hos mig, får du inkluderet:

Nada ved hver opfølgning. Nada hjælper dig bl.a. med at sætte gang i din proces, reducere sukkertrang, forbedre din nattesøvn, lette dit humør mv.

Bach blomsterremedier til at styrke dine følelser, som også er vigtige at kigge på under vægttab eller ved diverse ubalancer i krop og sind.

Mulighed for løbende kontakt, så du kan få afklaret eventuelle spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende samtale og høre om jeg kan hjælpe dig.