Labradorit

Det er en højst mystisk og beskyttende sten, der bringer lys. Den hæver bevidstheden og forbinder til de universelle energier. Den danner en barriere til negative energier, der bliver frigjort under terapi. Den kan føre dig til en anden verden eller ind i andre liv.

Stenen harmoniserer den fysiske krop og de æteriske legemer, og den går ind i det spirituelle formål. Den hæver bevidstheden og jordforbinder spirituelle energier i den fysiske krop.  Den stimulerer intuition og psykiske evner.

Psykologisk fordriver Labradorit frygt og usikkerhed, og det psykiske vraggods fra tidligere skuffelser. Den styrker troen på dig selv og universet. Den fjerner andre menneskers projektioner, herunder tankeformer der har hæftet sig på auraen.

Stenen beroliger en overaktiv hjerne og giver energi til fantasien og bringer nye idéer frem. Den giver eftertænksomhed og selviagttagelse.

Den bringer undertrykte minder fra fortiden frem. Det er en nyttig sten til forandringer.

Den anvendes ved sygdomme i øjne og hjerne, lindrer stress og regulerer stofskiftet. Den er god ved gigt, forkølelse og den afbalancerer hormoner og letter menstruationsspændinger, og den sænker blodtrykket.

Pris: Poleret sten 1-2 cm. 40kr. / Stor flad sten 5×10 cm. 175kr.