Lavt stofskifte

Der er stor fokus på lavt stofskifte, også politisk. Man taler om, at lavt stofskifte er den “nye” skjulte folkesygdom, idet ca. hver 10. kvinde rammes af sygdommen.

Lavt stofskifte kan give mange symptomer både fysisk, psykisk og kognitivt. En del patienter føler, at deres livskvalitet er væsentligt forringet af især smerter, overvægt og ekstrem træthed og manglende energi. Symptomerne forsvinder ikke hos alle på trods af medicinsk behandling. Det giver stor frustration og håbløshed for mange med lavt stofskifte. Det kan være svært at komme videre i sin helbredelse, hvis blodprøverne ligger indenfor reference områderne, men man stadig har symptomer, som forringer hverdagen og livskvaliteten.

Jeg fik konstateret lavt stofskifte i 2018, og har fået det væsentligt bedre efter bl.a. kostomlægning og stressreducering. Jeg hjælper nu andre med at få det bedre med deres stofskifte. Jeg tilbyder individuelle konsultationer omkring lavt stofskifte, hvor vi sammen kigger på dine blodprøver, symptomer og nuværende livsstil. Du har mulighed for at købe en vitaminguide og kostplan. Dette udarbejdes individuelt til netop dine behov. Du kan læse mere under afsnittet “Kost og sundhedsvejledning.”

Gruppeforløb

Jeg kører også gruppeforløb for kvinder, som har lavt stofskifte, og som ikke føler sig velbehandlet. Det vil sige, kvinder som trods medicinsk behandling stadig har mange symptomer på lavt stofskifte. (På grund af Covid-19 kører jeg ikke grupper pt.).

Forløbets indhold:

– Oplæg omkring kost (antiinflammatorisk og fokus på at udelukke bestemte fødevarer)

– Oplæg omkring relevante kosttilskud, vitaminer og mineraler

– Oplæg omkring stofskiftet – så du bedre forstår, hvad der sker i kroppen

– Oplæg omkring tanker, følelser og personlighed – og deres betydning for helbredet

– Middag – som er stofskifte venlig

Pris og mødegange:

Det koster 650 kroner pr. mødegang. Der er 4 mødegange ca. en gang månedligt.

Gruppen har mulighed for at vælge at fortsætte med eller uden mig.

Jeg starter grupper op, når der er nok deltagere (4 personer). Kontakt mig gerne for yderligere information eller deltagelse.

Udtalelser fra tidligere deltagere:

“Jeg har helt klart fået meget ud af forløbet. Både det at møde andre med lavt stofskifte men også det at gennemgå kost, vitaminer osv. Jeg troede aldrig jeg ville tabe mig, men efter en gang Nada har jeg nu tabt næsten 4 kg på 8 uger. Min sukkertrang er bare væk. Kan helt klart anbefale det.”

“Jeg har været super glad for gruppe forløbet med ligestillede, som man også kan sparre med.
Vi har hver gang startet med et lækkert måltid, som Betina har lavet, og det har været med til at inspirere og gennemskue, hvordan man kan vende det og lave mad, som hele familien kan spise.
Derefter har vi gennemgået alt, hvad der er godt og skidt for sygdommen, kosttilskud, livsstil, kost, samt alt det vigtigste viden.
Til slut har vi fået NADA og afstresning samt nada thé.
Betina kan om nogen sætte sig ind i vores situation. Hun er 100% forberedt og klar til at yde det bedste.
Det har været SÅ lærerigt og hyggeligt, og så er det altid rart at vide, at man ikke er alene ”

Såfremt du ønkser at få kigget på dit stofskifte, fordi du måske er en af de patienter, som “sidder fast” – med gode blodprøver, men mange symptomer, så kan du evt. overveje, om en holistisk læge med speciale i stofskifte kunne være en løsning for dig. Du kan besøge hjemmesiden her:

https://www.flytlie.com/