Obsidian Mahogni

Stenen giver styrke i perioder, hvor tingene kan være meget svære, og hjælper dig langsomt men sikket til at komme ovenpå igen.
Den giver fysisk, intellektuel og spirituel vækst, og den fornødne vitalitet, der er nødvendig for at kunne dække ens egne krav og behov. Den fjerner blokeringer og styrker vitaliteten.

Stenen arbejder med at styrke jordforbindelsen og hjælper med at opmuntre til nye mål og højere formål med livet. Stenen giver ekstra fokus og styrke til arbejdet samtidig med hurtig planlægning og en kvik tankegang. Den hjælper brugere med at slippe negative tankemønstre, selvkritiske og destruktive tendenser. Traumer der er opstået af dårlige oplevelser såsom misbrug vil i mange tilfælde bedres gradvist. Det anbefales at sove med stenen enten i hånden (den bliver der ofte hele natten) eller under hovedpuden.

Den arbejder med følelser som stolthed og ego. Den får dig til at indse, at du ikke behøver at være perfekt hele tiden. Der er plads til at fejle ind imellem. Fejl er noget, som du lærer af. Hvis du er typen, som kræver for meget af dig selv og måske også af andre, så arbejd med denne sten.

Den vil hjælpe dig med at slappe lidt af og slække på dine krav til dig selv, uden at du bliver holdningsløs og ukritisk.

Den har ry for at øge både lysten til det seksuelle, så den er en stor hjælp ved manglende lyst og andre seksuelle ubalancer.

Den anvendes til at styrke nyrer og lever samt blodcirkulationen. Kan anvendes til smertelindring, og mod spændinger i nakke og skuldre.

Pris: Poleret sten 1-2 cm. 20kr.