Rensning af krystaller

Der findes forskellige metoder til at rense krystaller. Det er en fordel at rense krystaller ind i mellem, så de altid er fyldte med god energi.

Husk altid at rense nye krystaller, før du tager dem i brug.

Herunder beskriver jeg nogle af metoderne til rensning. Der findes også andre metoder.

Fuldmåne

Fuldmånens magiske energi og healende stråler, er perfekt til at rense dine krystaller med. Du kan også vælge, at placere dine krystaller udenfor på jorden og lade månen skinne direkte på dem. Krystallerne kan også placeres i vindueskarmen, da glasset ikke er nogen hindring for månens lys.

Jord

Metoden er meget simpel. Du lægger krystallerne i et glas med låg (af hensyn til hygiejne) og graver det ned i jorden. Her ligger de begravet i en uge eller op til en måned, og så er de klar med ny energi igen. Metoden er rigtig fin, hvis dine krystaller trænger til en længere pause efter en intens proces.

Salt

Salt er genial til at rense krystaller for dårlig energi. Du skal ikke anvende almindelig salt, men havsalt eller Himalayasalt. Krystallerne ligges på saltet og så drysses der lidt salt henover dem. Læg krystallerne i en skål eller i et glas med låg under processen. Når krystallerne er klar smides saltet ud. Saltet må ikke bruges igen eller anvendes til andre formål.

Sol

Det er ikke godt for krystaller at ligge i direkte sollys. Det skyldes solens kraftige og skadelige stråler. Dog kan de tåle sollys ved solopgang eller solnedgang. Strålerne kan i øvrigt blege krystallens farve over tid.