Rhodonit

Hvis dit forhold er kørt fast, er det tid til at kalde på den levende Rhodonit til at berolige hjertesorger. Den er også kendt som “redningsstenen” og er en af ​​de mest magtfulde hjertechakra sten. Den arbejder som din terapeut i parrådgivning for at styrke følelser af tilgivelse og medfølelse og de væsentlige dyder, der er nødvendige for at få ubetinget kærlighed til at blomstre. Dens stærke hjerterelaterede egenskaber hjælper med at frigøre din frygt, som undertiden kan give sig udslag i giftige følelser som vrede og jalousi. Det er en stærk helbredende sten i relationer, da den opmuntrer til klar kommunikation. Den bør være hos dig i tider med stress og traumer. Til tider kan kærlighed skade, men Rhodonitten minder os om, at smertefulde følelser er midlertidige, som et tordenvejr, der hurtigt blæser over, og efterlader græsset mættet med regndråber og blomsterne klar til at blomstre igen.

Hvis du er i konflikt med en person, du elsker, så spørg Rhodonitten om at guide dig i at omslutte problemet med ubetinget kærlighed uden forventninger og behov, og lad dit hjerte være åben for ren kærlighed. Hold en Rhodonit i din hånd og forestil dig at flyde på en kæmpe pude af pink. Du bliver overrasket over, hvor hurtigt giftige følelser smelter væk, når du dræber dem med ægte venlighed.

At leve et liv af ren glæde kan virke som et eventyr, men når du bringer Rhodonitten ind i dit liv, får kærligheden hjertet til at vokse sig større og klogere, og åbne din ånd til uendelige muligheder. Hvis dit forhold har nået et dødvande, skal du bruge Rhodonittens kraft til at skrælle dig selv fra, tørre tårerne væk og omdanne konflikter til kærlighed og forståelse. Rhodonit erstatter angst, frygt og vrede med varme og dumme følelser med selvværd, velvære og stabilitet Alle de egenskaber, der får dig til at føle dig som den virkelige dig. Sid stille med stenen og lad den fordybe sig i din ånd med kærlighedens højeste vibrationer.

Pris: Poleret sten 1-2 cm. 115kr.