Røgkvarts

Røgkvarts er en af de få mørke sten, der lader lys passere, og da farven sort er forbundet med rodchakra, er den en af de mest effektive til at rense og stimulere dette.

Røgkvarts symboliserer renselse. Den renser os for enhver urenhed, psykisk som fysisk. Røgkvarts er velegnet til at rense os for negative tanker og følelser, angst, depression, en hvilken som helst indestængt følelse. Den trækker lyset ind i smertefulde områder, så du kan få sluppet de følelser, der har forårsaget smerten.

Røgkvarts er også velegnet til at rense luften mellem mennesker, der har været på kant med hinanden. Den er også effektive til at rense et rum, den virker som en støvsuger – det gælder også til at rense destruktive energier i bl.a. huse.

Røgkvarts har en gavnlig indflydelse på forstoppelse og ved problemer i mave-tarm området. Røgkvarts er god for depressive mennesker, der går omkring i en ”glasklokke”. For modløse er den en effektiv måde at komme tilbage til virkeligheden på.

Hvis du er i strålebehandling, så vil Røgkvarts være fantastisk til dig. Du får fordelene af behandlingen med stråler, samtidig med at stenen er med til at beskytte dig for skadelige ting ved strålingen.

Røgkvarts anvendes ved sygdomme i mave, hofter og ben. Den lindrer smerter., herunder hovedpine, og den er gavnlig for forplantningssystemet, muskler og hjertet. Den løsner kramper og styrker ryg og nerver.

Pris: Poleret sten 1-2 cm. 20kr.