Rubin

Den røde Rubin er blevet tillagt al jordisk magt – også magten til at beskytte sin ejer og bærer mod alt ondt. Rød Rubin åbner, healer og styrker rod- og hjertecentret. Den vil hjælpe dig med at gøre op med faderfigurer, autoritetstro og den kan styrke dit selvværd. Den giver jordforbindelse og den vil kunne bringe dig stor styrke. Den styrke man får, når ens selvværd vokser.
Rubinen kan du også anvende ved træthed, da den styrker hjerte og kredsløb, vil den give energi til hele kroppen og derved også opløse blokeringer, såvel fysiske som psykiske.

Den vil absorbere alt, og styrke dig, så du bliver i stand til at tage alt op til overfladen og kigge på det. Hvis du mediterer på Rubinen kan du heale på din fortid, det som gør ondt, fordi den vil minde dig om, at det er her og nu du lever, og her og nu du bør tage skridtet videre fra. Rubinen giver stærke drømmesymboler, hvis du arbejder med den om natten, f.eks. lægger den under din hovedpude.

Rubin bringer os visdom, erfaring og rigdom. Den giver økonomisk stabilitet. Så længe man ejer en rubin, vil man aldrig mangle penge.

Den anvendes mod feber og hjerteforstyrrelser.

Pris: Poleret sten 1 cm. 40kr.