Rutilkvarts

Rutilkvarts er en afbalancerende sten, der sætter dig i stand til at skelne væsentligt fra uvæsentligt. Du bliver bevidst om dine egne iboende muligheder. Med Rutilkvarts ved du, hvad du bør koncentrere dig om, så du ikke bruger din energi på de forkerte ting.

Rutilkvarts er gennemsigtig med tynde guld, sølv eller bronzeagtige streger, rutilnåle – også kaldet englehår. De lyse sølvagtige typer har de blideste vibrationer, mens de rødlige, guld- og bronzeagtige relaterer til stærkere og mere intense følelser.

Rutilkvarts åbner og afbalancerer alle dine chakras, går ned i hvert enkelt chakra og tager de ting op, der skal til for at du kan komme videre i din udvikling. Med rutilkvartsen har du muligheder for at opleve og modtage den højest mulige spirituelle indsigt.

Rutilkvarts opløser frygt og vrede i dit sind, og bruger du den på dit hjerte, vil den hente disse følelser frem, så du kan slippe dem. Den stimulerer hjernen og immunforsvaret. Den anvendes ved Bronkitis og ved betændelse i mandlerne.

Pris: Poleret sten 1-2 cm. 20kr.