Hvordan foregår en behandling

En behandling med zoneterapi hos mig tager udgangspunkt i, hvilke behov du har, og hvad du selv kan gøre for at komme mere i balance. Derfor drøfter vi forskellige livsfaktorer, herunder søvn, stress, kost og kosttilskud.

Jeg behandler dig fysisk, ved at massere specifikke punkter på dine fødder og underben, og jeg bevæger mig også op på kroppen -fingre, arme og ansigt for at påvirke energien i og omkring dig, så der kommer flow i hele din krop.

Mine behandlinger er meget individuelle, og du kan derfor godt opleve, at jeg gør noget forskelligt fra gang til gang.

Jeg har tavshedspligt, og første gang du kommer hos mig skriver du under på en samtykkeerklæring omhandlende bl.a. tavshedspligt, journalføring mv. Du er altid velkommen til at læse din journal. Jeg er registreret og tilmeldt hos Datatilsynet og opbevarer din journal i henhold til persondataloven.

Atmosfæren

Rummet hvor du ligger i og får behandling har en stor betydning for, om du føler dig tryg og afslappet. Hos mig er klinikken ny renoveret, lys og venlig. Mine klienter nyder især roen i rummet, hvilket får dem til at falde helt til ro. Jeg behandler med dæmpet lys og healende, stille musik i baggrunden. Alle faktorer er medvirkende til at bringe fuldstændig ro i nervesystemet, så du får de mest optimale betingelser for behandlingen.

Hvor ofte skal du have behandling?

Et behandlingsforløb er meget individuelt, og forløbet og antallet af behandlinger varierer meget. Men som udgangspunkt, kan det være en fordel i starten at komme 2-3 gange med en uges mellemrum. Senere kan der gå 2-3 uger imellem, og når du har det godt igen, kan du måske nøjes med blot at få en behandling, når du føler at du trænger til det. Har du en mere kompleks sygdomshistorie, kan et behandlingsforløb godt strække sig over længere tid. De fleste af mine klienter kommer ikke kun, når de bliver syge, men bruger zoneterapien forebyggende og som en vigtig del af en sund livsstil.

Jeg er meget bevidst om at holde mig indenfor mit kompetenceområde, og vil derfor henvise dig til andre behandlingsmuligheder, hvis jeg vurderer, at jeg ikke kan hjælpe dig.