Shattuckit

Denne sten giver indre styrke og mod til at handle i stressede situationer. Den styrker hukommelsen, og kaldes en kærlighedssten. Stenen hjælper dig med at forstå og respektere andre. Den giver øget fysisk styrke og fremmer ens karaktertræk.
”Jeg modtager alle mirakler uden skyldfølelse.” Stenen arbejder for harmoni ved at fjerne negative følelser som fjendskab, vrede og anger.

Metafysisk stimulerer Shattuckit halschakraet og siges at forbedre kommunikationsevnerne. Derfor er det en god sten til dem, der skal stå og holde foredrag eller tale. Det er sandhedens sten og anbefales til advokater og politikere. Det er også en sten, der er god til det tredje øje og de psykiske centre. Den hjælper dig til at genkende, hvor dømmende tanker eller ord har fodret egoet og sultet ånden. Stenen lærer os selvansvar som den første vej til åndelig bevidsthed.

Den er god ved: Kanalisering, healing og alt spirituelt. Fysisk anvendes den mod nervøsitet og til at lette muskelkramper. Styrker muskulaturen i arme, ben, ryg og bughulen. God ved problemer med mandlerne.

Pris: Poleret sten 1-2 cm. 40kr.