Stress

Hvis du er stresset oplever du sikkert, at der følger nogle fysiske symptomer og skavanker med, som f.eks. hovedpine, muskelspændinger, træthed, nedslidt immunforsvar og dårlig fordøjelse.

Zoneterapi kan hjælpe dig til at skabe balance i din krop og i dit sind. Zoneterapi frigør spændinger, og det faktum at zoneterapi foregår på fødderne er med til at flytte fokus fra den øverste del af kroppen (hovedet) til den nederste del af kroppen, og derved opnår man en ekstra følelse af at være ”Grounded”.

Under behandling med zoneterapi udløses Endorfiner. De kaldes for ”kroppens eget morfin.” Når endorfiner bliver udløst i store mængder, som de gør ved zoneterapi, føler man sig afslappet, veltilpas og døsig. Zoneterapi kan dog ikke stå alene som behandlingsform mod stress, da der som oftest er behov for at ændre på de faktorer, som i første omgang førte til stress.

Størstedelen af de klienter der kommer hos mig med stress, modtager sideløbende behandling hos psykolog. Jeg oplever gentagne gange, at det viser sig at være en effektiv kombination, dels at arbejde kognitivt for at ændre tanker og adfærd hos en psykolog og dels at skabe ro i det overaktive nervesystem via mine forskellige behandlingsmetoder.