Anmeldelser

“Har igennem mange år forsøgt at komme min angst for det ukendte/kørsel i bil til livs. – Samt krise i familie, tankemylder, søvnløse nætter. Mange ritualer for at kunne komme ud af døren.
Har forsøgt ALT; psykolog, healing, clairvoyance, hypnose, samt et årelang forbrug af “lykkepiller.” Kortvarig virkning af ovenstående behandlinger…REN lykke de første par uger, så kommer “sygdom” snigende igen.
Har måtte aflyse rigtig mange besøg pga. angsten, samt rejser/ferier med familien, pga. uvished om kørselsstrækning.
Skuffet min familie/mand mange mange gange, fordi jeg ikke kunne overskue noget som helst. Skulle have fuldstændig styr på ruten, samt mange stop undervejs. Dette var jo ikke en mulighed med fly!! Så da Betina Lisette Junker søgte testpersoner til Bachs blomstermedicin, var jeg én af de heldige, som vandt en session! Dette har forandret mit liv TOTALT. Efter få måneders behandling var jeg oppe at flyve, køre i bil og bus UDEN at skulle være angst for følgerne. Havde garderet mig med alle remedier fra Bach (Rescue). Stolt af mig selv da vi stod på hotellet i sydens sol, det skulle fejres!
Kan nu køre ud ‘i det blå” uden at ruten skal gennemgås for stop undervejs.
HVIS jeg har lidt for meget om ørene, så tager jeg lige en “omgang” med Bach flasken i 3 ugers tid.
Simsala Bim, alt er SUPER, takket være Betina og Bachs blomstermedicin.
Det største er min FAMILIES glæde over, at jeg er blevet “normal” igen.”

“Betinas konsultation, og Bach dråber har været en super oplevelse… har brugt det af flere omgange, med forskelligt fokus. bringer balance og overskud i både krop og sjæl. Bliver klogere på mig selv hver gang. Flydende selvforkælelse og omsorg.”

“Jeg har haft en rigtig god oplevelse under selve konsultationen og fået perspektiv på nogle ting!
Dråberne har givet mig balance og styrke i min hverdag.”

“Har selv haft en rigtig god konsultation og det samme har min søn. Betina er meget kompetent, både overfor voksne og børn. Vi har begge glæde af dråberne og fortsætter helt sikkert.”

“Kan varmt anbefale et besøg hos Betina. Ordsprog: Tro kan flytte bjerge…Men her er det Bachs dråber der flytter bjerge. Virkningen er super fantastisk.”

“Positiv oplevelse under selve konsultationen og jeg har fået et nyt perspektiv på livet!
Dråberne har givet balance og styrke i min hverdag. Betina får mine varmeste anbefalinger.”

“En god oplevelse under selve konsultationen. Betina var med til at få sat ord på alt mit mylderbæ i hovedet. Derudfra fandt vi de ting som skulle i dråberne og må sige de er blevet en fast del af hverdagen. Det har givet balance og ro i hverdagen.”

“En rigtig god og rar oplevelse, at have konsultation med Bettina . Hun har været med til, at jeg har fået mere ro i kroppen og hovedet. Sammen fandt vi ud af, hvad der skal til. Nemlig Bach’s vidunder dråber. Som bliver taget hverdag. Kan kun varmt anbefale både Bettina og vidunder dråberne.”

“Bach’s blomster remedier kan virkelig noget! Vores 2 sønner på 4 og 10 år får dem dagligt. Der er mærkbar og tydelig virkning efter få dage.  Fantastisk. Vejledning og service fra Bettina er lige så fantastisk.”