Anmeldelser

“Betinas konsultation, og Bach dråber har været en super oplevelse… har brugt det af flere omgange, med forskelligt fokus. bringer balance og overskud i både krop og sjæl. Bliver klogere på mig selv hver gang. Flydende selvforkælelse og omsorg.”

“Jeg har haft en rigtig god oplevelse under selve konsultationen og fået perspektiv på nogle ting!
Dråberne har givet mig balance og styrke i min hverdag.”

“Har selv haft en rigtig god konsultation og det samme har min søn. Betina er meget kompetent, både overfor voksne og børn. Vi har begge glæde af dråberne og fortsætter helt sikkert.”

“Kan varmt anbefale et besøg hos Betina. Ordsprog: Tro kan flytte bjerge…Men her er det Bachs dråber der flytter bjerge. Virkningen er super fantastisk.”

“Positiv oplevelse under selve konsultationen og jeg har fået et nyt perspektiv på livet!
Dråberne har givet balance og styrke i min hverdag. Betina får mine varmeste anbefalinger.”

“En god oplevelse under selve konsultationen. Betina var med til at få sat ord på alt mit mylderbæ i hovedet. Derudfra fandt vi de ting som skulle i dråberne og må sige de er blevet en fast del af hverdagen. Det har givet balance og ro i hverdagen.”

“En rigtig god og rar oplevelse, at have konsultation med Bettina . Hun har været med til, at jeg har fået mere ro i kroppen og hovedet. Sammen fandt vi ud af, hvad der skal til. Nemlig Bach’s vidunder dråber. Som bliver taget hverdag. Kan kun varmt anbefale både Bettina og vidunder dråberne.”

“Bach’s blomster remedier kan virkelig noget! Vores 2 sønner på 4 og 10 år får dem dagligt. Der er mærkbar og tydelig virkning efter få dage.  Fantastisk. Vejledning og service fra Bettina er lige så fantastisk.”