Turmalin Sort

Den sorte Turmalin er en forvandlingssten, og den hjælper dig med at lukke alle de mørke og tunge følelser ude. Dens energi er meget stærk, og det kan føles som om at jerndør efter jerndør bliver sparket ind, helt indtil alt lyset kommer inderst ind i sjælen. Den åbner nye døre, og hjælper os med at have en mere positiv tilgang til alt, efter at vi har aflagt alle vores byrder. Den hjælper os samtidigt med at kunne stå på egne ben, og giver os grounding så vi lettere kan give slip.

Det er også en sten til beskyttelse. Den beskytter mod radioaktivitet og den aviser negativitet. Den vil ikke kun beskytte dig mod
negative mennesker på jorden, men også dem i åndeverdenen, og alle dem, der ønsker at skade dig. Den sorte Turmalin holder humøret oppe, på trods af usikre eller negative forhold. Den giver bedre ydeevne af din fysiske, følelsesmæssige og intellektuelle side. Sort Turmalin er især nyttigt for dem, der går igennem en skilsmisse eller for dem, der har mistet en elsket person. Stenen hjælper dig til at håndtere din sorg. Når organismen påvirkes af Turmalin, kan det hjælpe med at genopbygge endokrine system. Stenen er også god til lever sygdomme, på det autonome nervesystem, blodcirkulation og hudproblemer. Turmalin kan øge iltoptagelsen i blodet, den forstærker immunforsvaret, hormonsystemet og lymfesystemet, og den hjælper ved onkologiske sygdomme. Mellem folk har stenen derfor fået navnet ”Forunderlige læge” for sin positive virkning på helbredet.

Under varme udvikler Turmalin lav frekvente magnetiske bølger (magnet terapi), som forstærker kroppens blodcirkulation, samt forbedrer vores organismes energiforsyning i organer og celler.

Det er påvist, at Turmalin giver en bedre og mere rolig søvn, færre symptomer på træthed og mere energi, når man har Turmalinen på sig, evt. som smykke.

Den er i øvrigt god ved hudafskrabninger, AIDS/HIV, døvhed, ordblindhed, dårlig fordøjelse, vægtproblemer og den kan forhindre fald.

Pris: Poleret sten 1-2 cm. 20kr.