Uregelmæssig cyklus

Uregelmæssig menstruation er altid et tegn fra kroppen om, at noget ikke er som det skal være. Det er helt naturligt, at der kan være lidt uregelmæssigheder en gang i mellem, men hvis du måned efter måned oplever at kroppen er ude balance, så er det tid til at gøre noget ved det. Kvindens hormonsystem er meget sensitivt og dermed modtageligt overfor behandling.

Nogle af de mest almindelige uregelmæssigheder i cyklus er:

Tidlige menstruationer
Sene menstruationer
Stærke menstruationer
Sparsomme menstruationer
Smertefulde menstruationer
Blødninger mellem menstruationerne
Ingen menstruationer
Styrt og pletblødning
Pre Menstruelt Syndrom (PMS)
Tidlig el. sen menopause

En almindelig cyklus

En almindelig cyklus varer ca. 28 dage. Et par dage fra eller til er stadig helt normalt. Men måske oplever du, at din cyklus er helt nede på 21 dage, eller måske går der mere end 35 dage i mellem, at du har menstruation. Måske bløder du på ægløsningstidspunktet, eller måske springer du en hel cyklus over. Uanset hvad problemet er, så er zoneterapi en meget effektiv behandlingsform til stort set alle former for menstruationsproblemer.

Menstruationssmerter

Mange kvinder tror fejlagtigt, at smerter i forbindelse med menstruation er helt naturligt. Det er helt sikkert normalt, men bestemt ikke noget sundhedstegn. Mange, også helt unge kvinder, ser sig nødsaget til at tage p-piller for at komme smerterne til livs. Det er dog helt unødvendigt at fylde kroppen med kunstige hormoner, når der findes naturlige og effektive løsninger som zoneterapi.