Zoneterapi og graviditet

Zoneterapi og graviditet kan varmt anbefales. Der er ikke er nogen som helst risiko forbundet med at få zoneterapi under graviditeten. Tværtimod er zoneterapi til gravide en fremragende hjælp til den gravide krop. Zoneterapi under graviditeten forbereder kroppen på fødslen. Der er enkelte punkter i behandlingen, som man undlader ved gravide. En behandling sætter ikke skub i fødslen, så det skal du ikke være nervøs for. Jeg er ikke tilhænger af, at man blander sig i naturens gang. Derfor er det heller ikke muligt at få hjælp til igangsættelse af fødslen før terminsdato, hvis du vælger mig som behandler.

Kendte graviditetsgener som kvalme, forstoppelse, åreknuder, ødemer, kramper, iskias- og bækkensmerter, blærebetændelse og søvnproblemer kan alle forebygges og behandles med jævnlig behandling med zoneterapi. Behandlingerne skal ses som et supplement til den fødselsforberedelse du ellers har valgt.

Zoneterapi og graviditet kan også være en fordel med henblik på at berolige nervesystemet og dermed psyken inden fødslen. Desuden kan du overveje, om Bach blomsterremedier kan være en mulighed for dig, hvis du er udfordret på det følelsesmæssige plan op til fødslen. Hvad enten du er førstegangsfødende, eller om du har prøvet det før, så kan der være følelsesmæssige udfordringer hos dig, som ikke gerne skal stå i vejen for, at du kan få en god oplevelse til fødslen.

Zoneterapi holder stresshormonerne nede, og vil være med til at give dig den ro og harmoni i krop og sind, som du har brug for. Mange falder i søvn under behandlingen, og den ro du får i krop og sind, vil gøre både dig og dit barn godt i løbet af graviditeten. Når du først har prøvet at få zoneterapi, er det sandsynligvis noget, som du vil give til dig selv igen.

Risikoen for at blive sat i gang kunstigt mindskes væsentligt, når du får zoneterapi jævnligt igennem graviditeten.