Zoneterapi til børn

Zoneterapi til børn

Jeg har gode erfaringer med zoneterapi til børn ved bl.a.:

  • Hovedpine og migræne
  • Fordøjelsesbesvær
  • Allergier
  • Mavepine
  • Blærebetændelse
  • Øresmerter
  • Uro
  • Dårlig søvn
  • Svækket immunforsvar
  • Psykosomatiske smerter

Desuden ser jeg et stigende antal børn i klinikken med følelsesmæssige ubalancer. Det kan være lavt selvværd, mobning, konflikter hjemme og/eller i skolen, vrede, tristhed og “stress.” Men også et meget stigende antal “sensitive” børn. De kommer på grund af søvnbesvær, hovedpine, mavepine eller ændret adfærd.

Mine behandlinger retter sig altid imod at skabe ro i nervesystemet, da børnene i klinikken ofte har et overaktivt nervesystem. Et overaktivt nervesystem kan foruden psykiske ubalancer også vise sig som hovedpine og mavepine.

Behandlingsforløb

Behandlingen er blidere og mere kortvarig end zoneterapi til voksne. Børn får som regel kun omkring 20-45 minutters behandling afhængig af alder. Som regel aftaler vi behandlinger med en uges interval i starten.

De fleste børn vil kun skulle bruge omkring 3-5 behandlinger, for at få den optimale effekt af zoneterapien, afhængig af hvilke udfordringer barnet kommer med.

Jeg giver mig god tid, når jeg får børn til behandling. Under behandlingen ligger dit barn på briksen. Du må gerne sidde ved siden af dit barn. Jeg gør mit bedste for, at i føler jer trygge, og jeg er meget opmærksom på dit barns signaler og reaktioner under behandlingen. De fleste børn nyder behandlingen og slapper hurtigt af. Første gang fortæller, jeg barnet, hvad der skal ske og kort, hvad zoneterapi går ud på. Første behandling starter med en samtale, hvor jeg stiller nogle forskellige spørgsmål for at afklare, hvad jeg præcis skal forsøge at hjælpe barnet med.

Jeg tilrettelægger altid mine behandlinger individuelt efter jeres behov. Jeg kombinerer med lysterapi (frekvenslys på øret), æteriske olier fra doTERRA og magnet ørekugler. Hos en stor del af børnene er det oplagt at kombinere med Bach blomsterremedier også.

Behandlingen er hjælp til selvhjælp, så du får som regel råd om, hvad du selv kan gøre for at hjælpe dit barn. Det kan bl.a. være råd om ændringer i kost, kosttilskud, og vejledning omkring hvilke zoner, du med fordel selv kan trykke på hos dit barn.

Reaktioner efter behandlingen

Reaktionerne på zoneterapi er forskellig fra barn til barn. Den mest normale reaktion af zoneterapi er træthed og en dybere søvn. Nogle børn sover flere timer efter en behandling. Andre kan godt blive mere urolige og lidt pylrede det første døgn efter en behandling.

Der kan forekomme øget tarmfunktion og ændringer i afføringens konsistens og lugt.

Der er ingen bivirkninger ved behandling med zoneterapi.