Zoneterapi til mænd

Mænd der kommer i klinikken, har stor fordel i at få behandling, alene på grund af den stressreducerende effekt, som behandlingen har. Når du er afslappet, ændrer kroppens kemi sig på en meget gavnlig måde. De stresshormoner, som findes i din krop, begynder at blive nedbrudt, og organer, som har været påvirket i negativ retning, begynder at arbejde mere optimalt.

Mænd er som regel dårligere end kvinder til at erkende, at de er stressede, og de er længere tid om, at få gjort noget ved det og søge hjælp. Mange mænd når desværre dertil, hvor de falder om og besvimer, og nogle ender ligefrem på sygehuset.

Er du stresset bliver hverdagen sværere at overskue og du kan føle, at du ikke rigtig kan genkende dig selv. Nogle mænd føler, at de ikke rigtig slår til og begynder derfor at arbejde endnu mere, hvilket kan ende i en ond spiral.

Generelt kan man sige, at zoneterapi frigør spændinger. Det faktum, at zoneterapi foregår på fødderne, er med til at flytte fokus fra hovedet til fødderne, og derved opnår man en ekstra følelse af, at være ”Grounded”. Men den allervigtigste grund til, at det er godt at få behandling er, at en stresset krop reagerer positivt på et andet menneskes ro. Det vil sige, at den ro jeg har i mig vil ’smitte af’ på dig, og derfor vil du langt hurtigere kunne mærke, at stressen slipper din krop under behandlingerne.

Mænd kommer i klinikken bl.a. på grund af; hovedpine, allergi, søvnløshed, rygsmerter, fordøjelsesbesvær, kredsløbsproblemer, og nedtrykthed.

Hvis du gerne vil høre, om jeg kan hjælpe dig med en problemstilling, er du altid velkommen til at kontakte mig.