Zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsform, der arbejder med alle vitale organer, nervesystemet, hormonsystemet, lymfe- og blodkredsløbet via trykstimulering under fødderne. Under og på fødderne har vi et reflekssystem, der afspejler hele vores krop. Ved at trykke og massere på refleks zonerne stimuleres de respektive områder i kroppen. Det giver en udrensende og opbyggende virkning. Mange af vores lidelser og skavanker kan føres tilbage til ubalancer i kroppens energi. Jeg arbejder hen mod kroppens naturlige balance ud fra en fysiologisk og kinesisk sygdomsforståelse.

Zoneterapi er ligesom akupunktur en energibehandling, som stimulerer kroppens æteriske energi. Behandlingen skaber mulighed for, at organismens mange reguleringsmekanismer kan bringe kroppen tilbage til en tilstand af balance og højt æterisk energi niveau. I behandlingen indgår terapeutens egen æteriske energi, og mængden heraf er af betydning for de resultater, der kommer ud af behandlingen.

Den mest udbredte form for zoneterapi er fodzoneterapi, men der findes også zoner i ørerne, ansigtet og på hænderne.

Jeg bestræber mig altid på, at du får den bedste behandling. Mine behandlinger har fokus på at skabe ro i dit nervesystem, så du bliver fuldstændig afslappet. Derfor er mine behandlinger blide og gør ikke ondt. Du kan opleve ømhed på nogle punkter, hvis der er nogle ubalancer i din krop. Disse vil dog fortage sig efter nogle behandlinger.

Zoneterapi er for alle. Babyer, børn, unge, voksne og ældre mennesker nyder godt af zoneterapien virkninger. Mange kommer hos mig forebyggende, og andre kommer, fordi de ønsker at give sig selv den glæde at kunne trække stikket i en travl hverdag. Du behøver ikke at fejle noget, for at du kan komme til behandling.

Zoneterapi er en af de mest anerkendte alternative behandlingsformer. Du kan få tilskud fra “sygesikringen danmark” og flere sundhedsforsikringer giver også behandlinger til zoneterapi.

Læs eventuelt mere på FDZ brancheforeningens hjemmeside:

http://www.fdz.dk/zoneterapi/

Skulle du selv have lyst til at uddanne dig som Zoneterapeut, så kan jeg anbefale dig skolen i Christiansfeld, WECA. Det er et fantastisk sted med meget kompetente undervisere. Du kan læse mere her:

https://weca.dk/