Zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsform, der arbejder med alle vitale organer, nervesystemet, hormonsystemet, lymfe- og blodkredsløbet via trykstimulering under fødderne. Under og på fødderne har vi et reflekssystem, der afspejler hele vores krop. Ved at trykke og massere på refleks zonerne stimuleres de respektive områder i kroppen. Det giver en udrensende og opbyggende virkning. Mange af vores lidelser og skavanker kan føres tilbage til ubalancer i kroppens energi. Jeg arbejder hen mod kroppens naturlige balance ud fra en fysiologisk og kinesisk sygdomsforståelse.

Zoneterapi er ligesom akupunktur en energibehandling, som stimulerer kroppens æteriske energi. Behandlingen skaber mulighed for, at organismens mange reguleringsmekanismer kan bringe kroppen tilbage til en tilstand af balance og højt æterisk energi niveau. I behandlingen indgår terapeutens egen æteriske energi, og mængden heraf er af betydning for de resultater, der kommer ud af behandlingen.

Den mest udbredte form for zoneterapi er fodzoneterapi, men der findes også zoner i ørerne, ansigtet og på hænderne.

Jeg bestræber mig altid på, at du får den bedste behandling og føler ro helt ind i krop og sind. Derfor er mine behandlinger blide og gør ikke ondt. Du kan opleve ømhed på nogle punkter, hvis der er nogle ubalancer i din krop. Disse vil dog fortage sig efter nogle behandlinger.

Zoneterapi er en af de mest anerkendte alternative behandlingsformer.

Læs eventuelt mere på FDZ brancheforeningens hjemmeside:

http://www.fdz.dk/zoneterapi/